Winkelen

Waar

Meer ... >


Bikeshop Egmond

Wat maakt deze fietsenwinkel nu zo anders dan andere zaken? Dat is de passie waarmee Carl en Sandy Bikeshop Egmond runnen. Het draait hier niet alleen om het verkopen en verhuren van fietsen. Hier kun je ook terecht voor goed advies over alles wat fietsen in deze mooie omgeving nog leuker maakt. Service, persoonlijke aandacht en advies op maat, dat is waar Carl en Sandy voor staan.

Bikeshop Egmond verkoopt, verhuurt en onderhoudt fietsen: stoere stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen en natuurlijk ook kinderfietsen. Bikeshop Egmond is official dealer van Gazelle, Cortina en Scott en levert op verzoek ook fietsen van andere merken. Er zijn regelmatig aanbiedingen; houdt hiervoor de eigen website in de gaten of like de Facebookpagina.

Om volop te genieten van het fietsen verkoopt Bikeshop Egmond een compleet assortiment accessoires. Tassen en manden van Basil, Niet verkeerd en New Loox. Ook sportieve accessoires zijn te verkrijgen als onderdelen (Shimano, Sram), fietskleding (Nailini) en schoenen (Scott en Shimano), onderkleding van F-lite. Dit is nog maar een klein deel van wat Bikeshop Egmond voor je in de aanbieding heeft, dus er zit niets anders op dan eens langs te fietsen!

Bikeshop Egmond ligt in een prachtige omgeving met vele schitterende fietsroutes. Op zoek naar een mooie route? Zij adviseren je graag. Of kijk eens bij de toeristische informatie in het VVV-informatiepunt dat in de winkel staat.

Gegevens

Bikeshop Egmond
Trompstraat 17
1931 EL Egmond aan Zee
(072) 303 05 16
info@bikeshopegmond.nl www.bikeshopegmond.nl

Openingstijden
Maan- t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zater- en zondag: 09.00 - 17.00 uur
In de winterperiode (oktober, na de herfstvakantie, tot Pasen):
Zondag geopend: 10.00 - 12.00 uur

Kijk voor actuele openingstijden: www.facebook.com/bikeshopegmond

Extra informatie
VVV-informatiepunt

Prijzen fietsverhuur

Plan je route
Trompstraat 17, Egmond aan Zee

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content