Winkelen

Waar

Meer ... >


Bossinade Optiek

De collectie van Bossinade Optiek kenmerkt zich door een grote diversiteit aan monturen van goede kwaliteit en verscheidenheid in de toegepaste materialen. Van vederlichte titanium glasbrillen tot aan zeer modieuze kunststof monturen. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Ook voor kinderen is er een zeer uitgebreide collectie met meer dan 150 monturen. En natuurlijk zijn er prachtige zonnebrillen verkrijgbaar.

Als je een keuze hebt gemaakt, is het fijn te weten dat de het slijpen en monteren van de glazen in eigen atelier worden gedaan met de meest geavanceerde apparatuur.

Contactlenzen
Voor het aanmeten van contactlenzen staat de allernieuwste apparatuur voor je klaar, om zo een volledig beeld van de vorm van het hoornvlies te krijgen voor de optimale aanpassing van lenzen.

Oogonderzoek
Bossinade Optiek, in het hart van Castricum, onderscheid zich door de manier waarop zij jouw ogen onderzoeken. Zo worden oogmetingen, optometrische onderzoeken en het aanmeten van contactlenzen enkel uitgevoerd door gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten.

Dit kwaliteitsbedrijf beschikt als een van de weinige optiekzaken boven het Noordzeekanaal over alle instrumenten om het oog volledig te scannen, van netvliesfoto’s tot de speciale OCT-scan waarmee alle lagen van het netvlies zichtbaar kunnen worden gemaakt.
Wordt er vervolgens iets geconstateerd waarvoor de huisarts en/of de oogarts gecontacteerd moeten worden, dan is een verwijzing of afspraak zo geregeld!

Gegevens

Bossinade Optiek
Torenstraat 30
1901 ED Castricum
(0251) 65 22 38
info@bossinade.nl http://bossinade.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
​09.00 - 18.00 uur

Donderdag koopavond
19.00 - 21.00 uur

Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Maandag
De gehele dag gesloten

Maak zelf je afspraak, dat kan direct online.

Plan je route
​Torenstraat 30, Castricum

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content