Winkelen

Waar

Meer ... >


de Pioen goudsmeden

Het kan een uitdaging zijn om die juiste ring of ketting te vinden. Dat is niet het geval bij de Pioen. Deze bijzondere goudsmederij heeft de gave om juwelen te creëren volgens jouw exacte wensen. Van klassieke ring tot moderne halsketting, jij bent het die het design bepaalt. Meester goudsmid Maarten van der Zon helpt je vanuit zijn passie van concept tot het uiteindelijke product. De reis die hiervoor wordt gemaakt is een mooie ontdekkingsreis om zo te komen tot een mooi en persoonlijk sieraad.

De sieraden in de sfeervolle winkel van de Pioen zijn allen van eigen hand en divers van stijl. Herkenbaar is de mooie afwerking. De modellen kun je gebruiken ter inspiratie of je kunt ze direct aanschaffen. Net zoals de prachtige collectie horloges van het stijlvolle Deense merk Bering.

Van oud naar nieuw
Steeds vaker komt het voor dat sieraden niet meer worden gedragen. Kijk ook eens naar jouw sieraden, want zij kunnen dienen als een mooie basis voor een nieuw sieraad. Behoud van emotie en uiteraard ook een behoorlijke besparing op het totale bedrag van je nieuwe puur persoonlijke sieraad. Hoe leuk is dat?! Het begint met een schoon blaadje en dan begint het ontwerpen...

Breng ook een bezoek aan de Pioen en laat je verrassen door zoveel vakmanschap.

Gegevens

de Pioen goudsmeden
Kleine Dorpsstraat 22
1861 KN Bergen nh
(072) 581 33 22

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Plan je route
‚ÄčKleine Dorpsstraat 22, Bergen nh

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content