Vakantiemagazine

Het Vakantiemagazine maakt onderdeel uit van het crossmediale concept dat bezoekers van en bewoners in de gemeenten Bergen, Heiloo, Uitgeest en Castricum informeert over alle activiteiten die er te DOEN zijn. Zowel in het Nederlands als het Duits.

Magazine
Het gratis Vakantiemagazine prikkelt je en geeft je ideeƫn voor wat je wilt gaan DOEN. Het glossy magazine bevat achtergrondverhalen en geeft een globaal overzicht van wat er te doen is in de gemeente Bergen Castricum, Heiloo en Uitgeest.

Website
De website gebruik je naast het magazine (op je PC, tablet of smartphone). De website is actueel en geeft je het meest uitgebreide overzicht aan activiteiten, naast de praktische informatie over zaken als waar mag mijn hond loslopen, waar koop ik duinkaarten, waar moet ik zijn als ik een ongeluk(je) heb gehad enz. Op de site vind je ook de leukste adressen om te overnachten, waar je gezellig kunt winkelen en waar je lekker kunt eten & drinken.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content