Limmen

Door de unieke zandgronden vormt Limmen de kern van de bollenteelt in Noord-Kennemerland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit Noord-Hollandse dorpje ieder voorjaar wordt omgetoverd tot één grote bloemenzee. Tijdens deze Bloemendagen kun je genieten van dit unieke evenement.

Historische dorpskern
Als een van de oudste Noord-Hollandse dorpen, herbergt Limmen prachtige monumentale gebouwen. De dertiende-eeuwse Nederlands Hervormde Kerk, de RK Corneliuskerk en het culturele centrum in de stolboerderij ‘Vredenburg’ zijn slechts een greep uit de Limmense bezienswaardigheden.

Evenementen
In Limmen vind je rust en toch ben je overal vlakbij om de reuring op te zoeken. Plaatsen als Castricum en Alkmaar zijn goed bereikbaar. Daarnaast zijn de Limmense bewoners actief en initiatiefrijk door diverse unieke evenementen te organiseren zoals de kermis met de kermis run, carnaval en het vijfjaarlijkse spektakel Limmen Ludiek. Hier in Limmen hoef je je geen moment te vervelen!

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content