Hargen aan Zee

Hargen aan Zee ligt tussen Groet en Camperduin in. Feitelijk is Hargen aan Zee geen dorp maar bestaat het slechts uit een enorm parkeerterrein in de duinen en een paar strandpaviljoens. De badplaats is nog jong. Begin jaren zeventig is het aangelegd. De naam Hargen aan Zee is waarschijnlijk gekozen vanwege de naam van het oorspronkelijke pad erheen, de Hargerzeeweg.

Hargen aan Sail
Een keer per jaar staat Hargen aan Zee in het teken van sport, spel en entertainment. In het eerste weekend van juli vindt ‘Hargen Aan Sail’ plaats. Een fantastisch evenement. Een festijn voor jong en oud, voor sportievelingen en enthousiaste toeschouwers. Op zee zijn watersportwedstrijden, terwijl op het strand honderden beachvolleyballers, voetballers, volleyballers en frisbee-spelers actief bezig zijn. En met een start op het strand gaan de fietsers voor de Mountainbike Challenge de duinen in. Op de avonden is er groot feest op het parkeerterrein waar een flinke tent staat en waar voor alle leeftijden muziek te horen is.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content