Egmond-Binnen

Als je om je heen kijkt in Egmond-Binnen, zie je dat het dorp midden in een weids landschap ligt, dat ooit door monniken is vormgegeven. Het dorp is vooral bekend van de oudste abdij van Nederland: de Sint Adelbertusabdij, die aan het begin van de tiende eeuw is gesticht. Verder heeft het een knusse dorpsstraat met enkele winkels en horecagelegenheden. De mensen leven wat op zichzelf: 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' en laten je vrij om te genieten van rust, authenticiteit en prachtige vergezichten. In het voorjaar zijn de kleurige bollenvelden fotogeniek. En wat prettig is… parkeren is altijd gratis in Egmond-Binnen.

Duin en strand
Het schitterende duingebied met fiets- wandel- en paardenpaden is dichtbij. Daarachter ligt een breed en rustig strand met een strandrestaurant. Dit strand is te voet of met de fiets te bereiken door het duingebied, waarvoor je een duinkaart in je bezit moet hebben.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content