Egmond aan Zee

Het vissersdorp Egmond aan Zee ligt direct aan zee en midden in de duinen. Het is een perfecte plaats voor iedereen die van strand, zee, duinen en vermaak houdt. Het strand is ruim en - zo vinden de Derpers, zoals de bewoners worden genoemd - een van de mooiste van de Noord-Hollandse kust. Hier heb je een ruime keuze uit diverse strandpaviljoens en op het strand en in de zee zijn er diverse sporten te doen.

Van rust tot reuring
Het gemoedelijke centrum heeft leuke winkels, die het hele jaar door zijn geopend, met diverse restaurants en vele terrasjes. Voor rust en ruimte kom je ruimschoots aan je trekken in het uitgestrekte duingebied, waarbij een sportieve inspanning ook tot de mogelijkheden behoort. Lekker niks doen op het strand kan uiteraard ook! Want waar je ook verblijft, het strand en de zee zijn altijd dichtbij.

Kortom, Egmond aan Zee biedt een compleet pakket voor de vakantieliefhebber, maar is bovenal geschikt voor familievakanties. Hier is voor ieder wat wils te vinden.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content