Castricum

Gemoedelijk is het dorp Castricum, dat voelt als een kleine stad. Het heeft een eigen NS-station, ligt vlak naast Bakkum en heeft veel te bieden: een overdekt winkelcentrum, een bioscoop, een gezellig centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants en terrasjes. Bovendien zijn het strand en de duinen op korte afstand te bereiken.

Rijke historie vol onontdekte schatten
Castricum biedt een goede uitvalsbasis om te wandelen, een fietstocht te maken of van een diner te genieten in een van de goede restaurants. Er is een ruime keuze in het culinaire aanbod; er is zelfs een restaurant met een Michelin ster! Daarnaast heeft Castricum een rijke historie vol met onontdekte schatten. Met het historisch natuurgebied het Oer-IJ heeft Castricum een bijzondere archeologische geschiedenis te pakken.

Natuur en verhalen
Ook in de duinen en op het strand zijn schitterende vergezichten en verhalen te vinden zoals de oude opslagbunker, waar ten tijde van de Tweede Wereldoorlog het schilderij 'de Nachtwacht' lag opgeslagen.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content