Castricum aan Zee

In Castricum aan Zee (ook wel Bakkum aan Zee genoemd) vind je rust, ruimte en uitgestrekte natuurgebieden.

Anders dan andere
Castricum aan Zee is anders dan de andere kustplaatsen. Het heeft zelf geen inwoners en ook geen boulevard. Castricum aan Zee is in feite alleen de benaming voor het strand, het bos en de duinen. Hier vind je kilometers aan strand, dat we kunnen verdelen in het Drukke Strand en het Stille Strand. T'is maar net waar je zin in hebt: rust of toch een beetje reuring?

Green beach
Het Drukke Strand is gemakkelijk via de Zeeweg te bereiken met de auto en vlakbij de grote strandopgang is een grote parkeerplaats (tegen betaling), waar altijd plek is. De ondernemers van de diverse strandpaviljoens die je hier vindt hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat zij keer op keer het schoonste en duurzaamste strand van Noord-Holland zijn. Het strand wordt ook wel 'green beach' genoemd. 

Stille strand
Het Stille Strand is alleen per fiets of te voet via het bos en de duinen te bereiken en hier kun je in alle rust van strand en zee genieten. Denk er wel aan een duinkaart te kopen als je door het Noordhollands Duinreservaat loopt of fietst.

Weersverwachting
Bergen
Meer weer in Bergen

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content