Camperduin

Samen met Schoorl en Groet ligt Camperduin als een lint aan de rand van de Schoorlse Duinen. De duinen worden steeds smaller naarmate je Camperduin nadert. Hier vind je de ultieme natuurbeleving: ruimte, natuur, zon en wind. In dit weidse kustgebied kom je vanzelf tot rust.

Nieuw strand
De kustlijn werd lange tijd gedomineerd door de Hondsbossche Zeewering; een 5,5 km lange verharde dijk die het land beschermde tegen de zee. In 2015 ging het gebied geheel op de schop. Je herkent het bijna niet meer terug. Het strand- en de duinstrook is verbreedt ter grootte van driehonderd voetbalvelden. Daarnaast is er een prachtige strandlagune aangelegd.

Strandlagune
Nergens in Nederland is een lagune te vinden zoals bij Camperduin. De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie  om kennis te maken met diverse activiteiten, zoals suppen, wind- of golfsurfen. En natuurlijk lekker pootje baden.

Het brede strand met panoramaduin, de lagune, bos, duin, weiland en laag polderland - waar je heerlijk kunt wandelen, paardrijden of fietsen - bieden volop mogelijkheden voor een dagje uit.

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content