Bakkum

Bakkum is zo'n typisch Noord-Hollands dorp met een gemoedelijke dorpskern. Hier vind je onder meer de bakker, enkele kroegen, restaurants en snackbars. Nieuwbouw vindt er nagenoeg niet meer plaats, waardoor het authentieke karakter van het dorp behouden blijft. Omdat Bakkum zo dichtbij bos, duin en strand ligt heeft het vele recreatiemogelijkheden en is het geliefd onder haar bezoekers.

Een eigen karakter
Bakkum ligt enkele kilometers verwijderd van de Noordzeekust en maakt deel uit van de Noord-Hollandse gemeente Castricum. Fysiek is Bakkum gescheiden van Castricum enkel door de spoorlijn Alkmaar - Amsterdam. En ondanks de vergroeiing met Castricum, is Bakkum een eigen dorp gebleven, met een eigen karakter. Genieten van het strand doe je in Castricum aan Zee (ook wel Bakkum aan Zee genoemd). De bekende Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland en ook als niet kampeerder een bezoekje waard.

Weersverwachting
Bergen
Meer weer in Bergen

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content