Akersloot

Akersloot heeft een eerbiedwaardige ouderdom. De lange historie herken je aan het markante gemaal en de authentieke molens. Tegenwoordig is Akersloot een veelzijdige plaats geworden waar je rust kunt vinden en actie kunt opzoeken.

Watersport
Akersloot is een toegangshaven tot het Alkmaardermeer. Op de recreatiestranden kun je lekker zonnebaden of je gaat surfen op en/of zwemmen in het Alkmaardermeer. Of wat ook leuk is om een kano of bootje te huren en zo de omgeving te verkennen. Bij een van de vele jachthavens kun je uitstekend aanmeren voor een versnapering. 

Rust
Ook als je rust zoekt is het hier goed toeven: langs de oevers kun je vissen of je gaat weide- en watervogels spotten vanuit de vogelhut. Ook een heerlijke wandeling door het polderlandschap verrast je door haar uitgestrektheid.

Kortom, de lange historie, de uitgestrekte polder, de vele jachthavens en de authentieke molens maken een bezoek aan Akersloot meer dan de moeite waard.

Weersverwachting
Bergen
Meer weer in Bergen

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content