Overnachten

Waar

Meer ... >


Stayokay Hostel Egmond

Voor een heerlijk verblijf aan de kust zit je in dit hippe designhostel uitstekend! Vlakbij de duinen, strand en zee, de bollenvelden, in de buurt van de heerlijke dorpen Bergen en Castricum en op steenworp afstand van Alkmaar.

In 2012 is dit sfeervolle hostel compleet verbouwd en nu een geliefde locatie voor gezinnen, groepen en bedrijven: iedereen is welkom. Er heerst een ontspannen sfeer, er is een gezellige bar, vier mooie zalen, zonovergoten terrassen en mogelijkheden voor vele kinder- en sportactiviteiten typeren dit hostel. Ontbijt, lunch en diner zijn lekker en verantwoord.

Vanuit dit hostel kun je alle kanten op: kunst & cultuur proeven in de stad, actief de natuur verkennen of even uitwaaien op het strand. Als je bij Stayokay Egmond verblijft ontmoet je andere gasten om er mogelijk samen op uit te gaan, nieuwe avonturen te beleven of reiservaringen met elkaar te delen.

Stayokay is dé hostelketen van Nederland. In een hostel vind je geen overbodige luxe, maar precies wat je nodig hebt. Zo blijven de prijzen aantrekkelijk voor iedereen. Je overnacht in een stapelbed of op verzoek in een 2 persoonsstapelbed en heb je de keuze uit een twee-, vier-, vijf, zes- of meerpersoonskamer. Al deze kamers beschikken over een eigen toilet en douche. Ontbijt en beddengoed zijn altijd bij een overnachting inbegrepen.

Het team van Stayokay staat garant voor een heerlijk verblijf in dit moderne en duurzame hostel, ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen.

Gegevens

Stayokay Hostel Egmond
Herenweg 118
1935 AJ Egmond aan den Hoef
(072) 506 22 69
egmond@stayokay.com www.stayokay.com/nl/hostel/egmond

Openingstijden
7 dagen in de week geopend, ook voor een lunch, diner en/of kopje koffie.

Bekijk dit leuke filmpje van Stayokay Egmond aan den Hoef

Van november t/m 14 februari: doordeweeks alleen op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen geopend.

Plan je route
Herenweg 118, Egmond aan den Hoef

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content