Overnachten

Waar

Meer ... >


Landgoed Huize Glory

Geniet van een verzorgd verblijf of bezoek in dit 100 jarig authentiek gebouw met haar interessante geschiedenis. Vanaf het hoogste duin van Bergen aan Zee heb je een prachtig uitzicht op dorp en zee. Ontspan en proef van de heerlijke huisgemaakte gerechten in het restaurant.

Jubileum
In 2018 viert Villa Russenduin/Landgoed Huize Glory haar 100-jarig bestaan. Gedurende dit jubileumjaar zijn er diverse activiteiten, zo is er regelmatig live music te beluisteren of kunst te bewonderen (bijvoorbeeld tijdens de Kunst10Daagse).

Restaurant
Je krijgt een warm ontvangst in het sfeervolle restaurant, waar nog veel oorspronkelijk details bewaard zijn gebleven. Zowel binnen als buiten op het terras geniet je van het uitzicht op het laaggelegen dorp Bergen aan Zee, de zee, de rust èn de heerlijke huisgemaakte gerechten.

Hotel
Een bijzondere belevenis is het om langer te verblijven in het historische pand door te overnachten in een van de kamers of appartementen en laat je verrassen door authentieke stijl, gecombineerd met alle luxe van nu. Dit, samen met alle mogelijkheden om te fietsen of wandelen in het aangrenzende natuurreservaat, maakt Landgoed Huize Glory tot de perfecte plaats voor een rustige of juist een opwindende vakantie.

Gegevens

Landgoed Huize Glory
Elzenlaan 2 - 4
Bergen aan Zee
www.huizeglory.nl

Openingstijden Receptie
Maandag t/m zondag 09.00 - 17.00 uur
Tel. (072) 581 37 41

Openingstijden Restaurant
Donderdag t/m zondag 11.30 - 20.30 uur
Tel. (072) 581 53 96

Plan je route
‚ÄčElzenlaan 2-4, Bergen aan Zee

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content