Eten & Drinken

Waar

Meer ... >


Duinvermaak

Daar waar het dorp Bergen overgaat in bos en duin ligt restaurant Duinvermaak. Reeds rond 1860 werd aan de rand van het duin een uitspanning gevestigd, een plek om de paarden uit te spannen. Deze uitspanning heette het 'Vrouwtje van Duin'. In 1913 werd, ernaast, het huidige pand ‘Duinvermaak' gebouwd waar in 2014 de laatste grote renovatie heeft plaatsgevonden. Hierdoor is de originele doorgang van Duinvermaak naar het Vrouwtje van Duin weer in ere hersteld, waardoor er een sfeervolle ruimte is ontstaan en er een ruimer (zij)terras is.

Pannenkoeken, pizza's en nog véél meer!
De vertrouwde pannenkoeken zijn er nog steeds, en op de uitgebreide menukaart staan nog veel meer smakelijke gerechten. Wat te denken van de overheerlijke pizza’s die knapperig uit de steenbodenoven komen, waar ook de huisgemaakte Italiaanse bollen en focaccia’s in worden gemaakt. Ook zijn er verse salades, lasagnes, poffertjes (tot 17.00 uur) en de niet te versmaden toetjes.

Het team van Duinvermaak verwerkt zoveel mogelijk duurzame en eerlijke ingrediënten in zijn producten. Zo wordt het eigen duinwater gebruikt voor het bereiden van pizzadeeg en –beslag en het ongefilterde appelsap. Het (h)eerlijke gebak komt van de plaatselijke banketbakker, waar je een Fairtrade Miko kopje koffie bij kunt drinken met de o zo lekkere huisgemaakte apple crumble of worteltaart. En er zijn vast voldoende momenten op een dag om een lekker Limburgs Gulpener biertje te pakken of een van de speciaal biertjes (van de tap of uit de fles).

Speeltuin
De speeltuin van Duinvermaak is een begrip gebleven. Vandaag de dag komt zelfs de derde generatie kinderen hier heerlijk spelen, terwijl de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s genieten in Duinvermaak.

Langs bos en duin
Door de ligging van Duinvermaak aan de rand van bos en duinen zijn verschillende recreatieve of sportieve activiteiten mogelijk: wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, nordic walking en in de winter langlaufen en/of skiën.

Gegevens

Duinvermaak
Breelaan 132
1861 GH Bergen nh
(072) 581 39 27
info@duinvermaak.nl www.duinvermaak.nl

Openingstijden
Gehele jaar geopend
Elke dag 09.00 - 22.00 uur

  • Uitgebreide menukaart
  • Pannenkoeken en pizza's ook mee te nemen

Extra informatie

  • Gratis parkeren
  • Fietsoplaadpunt
  • Honden zijn welkom
  • PWN Duinjaarkaarten hier verkrijgbaar
  • Ook als je een lactose- en/of glutenintolerantie hebt kun je genieten van de pannenkoeken, pizza's en/of poffertjes, wij gebruiken dan onze speciale beslag. Laat het ons weten.

Plan je route
Breelaan 132, Bergen

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content