Eten & Drinken

Waar

Meer ... >


De Oude Keuken in Castricum/Bakkum

In Castricum, midden in het groen, vind je De Oude Keuken, een sfeervol restaurant/Grand café in een rijksmonument; de voormalige keuken van Duin en Bosch. De Oude Keuken vormt het hart van de nieuwe woonwijk Dijk en Duin met aan de voorzijde een speeltuin en een dierenweide.

Je kunt bij De Oude Keuken terecht voor (h)eerlijke koffie of thee met diverse soorten taart, biologische lunchgerechten of een overheerlijke dagspecial. De chef-kok en zijn leerlingen zorgen voor verrassende smaakcombinaties uit alle windstreken. Voor alle producten geldt dat deze bij voorkeur ambachtelijk, biologisch en afkomstig zijn van sociaal-ondernemers.

Elk jaar zijn er nieuwe gezichten te zien zijn bij De Oude Keuken. Dat komt doordat De Oude Keuken een sociale onderneming en een bijzonder leerwerkbedrijf is. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken onderdeel uit van het team. Zij volgen diverse leer- en opleidingstrajecten en worden hierin ondersteund door geschoolde medewerkers en vrijwilligers. Zo leren zij hun plek in de wereld te veroveren.

De Oude Keuken heeft wisselende exposities en biedt regelmatig een podium voor muzikanten aan op de zondagen. De activiteiten die binnenkort plaatsvinden in De Oude Keuken vind je op deze pagina.

Gegevens

De Oude Keuken in Castricum/Bakkum
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum
(0251) 65 19 49
info@deoudekeuken.net http://www.deoudekeuken.net/

Openingstijden
Maan- t/m donderdag
09.00 - 17.00 uur
Vrijdag en zaterdag
09.00 - 23.00 uur
Zondag 09.00 - 21.00 uur

SPECIAAL
De ingrediƫnten zijn zorgvuldig geselecteerd door de kok bij zijn vertrouwde biologische leveranciers. Met plezier wordt de maaltijd geserveerd door medewerkers van het leerwerkbedrijf.

Plan je route
Oude Parklaan 117, Castricum

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content