Heiloo Plus

HeilooPlus is het blad voor Heiloo e.o. met o.a. nieuws, sport, cultuur, uitgaan, ondernemen, evenementen, reportages en lifestyle gecombineerd met 24 uur per dag het actuele regionieuws via heilooplus.nl en social media. HeilooPlus wordt gratis huis-aan-huis in gemeente Heiloo, Limmen en Egmond verspreid.

HeilooPlus heeft behoefte aan een up-to-date en uitgebreide activiteitenkalender. Zo is de samenwerking ontstaan. Wat gaan we DOEN levert de activiteiten aan voor de agenda, zowel op het web als in het blad. Lees het volledige artikel hier op pagina 7.

najaar 2015

De Uitgeester

Uitgeest ontvangt graag meer bezoekers in haar mooie gebied. Ze gebruikt het Vakantiemagazine van Doreen en Ellen van Wat gaan we DOEN om Uitgeest te ontdekken en te vertellen welke activiteiten er te DOEN zijn.

Lees hier het hele artikel (klik op pagina 5).

mei 2016

Contact

Een enthousiaste aankondiging over het Vakantiemagazine 2016 in de best gelezen krant van de Egmonden. Lees hier het artikel.

mei 2016

Uitkijkpost Heiloo

De gemeente Heiloo ontpopt zich meer en meer als toeristische gemeente. Wat gaan we DOEN, met website en Vakantiemagazine, helpt hierbij. Lees hier het artikel op de voorpagina.

mei 2016

Bergens Nieuwsblad

Een leuk artikeltje; goed voor onze naamsbekendheid.

september 2014

Infobulletin Gemeente Uitgeest

Gemeente Uitgeest gaat een samenwerking aan met Doreen en Ellen van Wat gaan we DOEN. Lees hier het volledige artikel.

mei 2016

Wijk aan Zee

Burgemeester Han van Leeuwen krijgt de eerste officiële A5 DOEN gids. Zowel wethouder Van Weel (Toerisme) als Han van Leeuwen zijn erg enthousiast over het concept. Lees het gehele bericht op:

Dichtbij

Gemeente Beverwijk

Drimble

mei 2014

Gemeente Castricum

Burgemeester Toon Mans vond het leuk een bijdrage te leveren aan de DOEN gids (hij heeft een artikel geschreven) en is zeer positief over het concept van Wat gaan we DOEN. Lees het volledige artikel:

Dichtbij

mei 2014

Gemeente Bergen

Hetty Hafkamp, burgemeester van de gemeente Bergen nh, is blij met het initiatief om de bezoeker, zowel in het Nederlands als Duits, op crossmediale wijze te informeren. Na het wegvallen van het VVV volgt ze met belangstelling Wat gaan we DOEN.

Ook wethouder Odile Rasch is erg enthousiast en onderzoekt de mogelijkheden tot samenwerking. Lees het uitgebreide artikel:

Dichtbij

Drimble

Koerier (Heerhugowaard, pagina 21)

mei 2014

Nieuwsblad voor Castricum

Een groot artikel over wat onze drijfveren zijn om het crossmediale concept Wat gaan we DOEN op te zetten en hoe we er elke dag weer met plezier mee bezig zijn.

Lees hier het artikel.

januari 2016

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content