De Bladenmaaksters

Wij zijn Doreen Dekker en Ellen van Kaam* en genieten van het kustgebied waar wij wonen en recreëren. Wij voelen ons bevoorrecht dat we zoveel diversiteit binnen handbereik hebben en delen dit graag met de bezoekers aan de kust. Ook aan de Duitssprekende bezoekers, vandaar dat de site www.watgaanwedoen.nl en de Activiteitenkalender zowel in het Nederlands als het Duits is.

Omdat we er graag op uit trekken (met z'n tweeën, met het gezin of als groep) willen we weten wat er te DOEN is. Dit was er nog niet, zeker niet in het Nederlands én Duits. Dus hebben we een concept bedacht en ontwikkeld en dit heet Wat gaan we DOEN. We hebben er veel tijd en enthousiasme ingestoken om ervoor te zorgen dat je op de website eenvoudig kunt zoeken naar de diverse activiteiten die er te DOEN zijn. Daarnaast geven we een Activiteitenkalender uit waar een selectie van de activiteiten in staan. Wij zijn er blij mee en de bezoeker en bewoner ook! Zo kunnen wij met elkaar allerlei leuke dingen DOEN, in de gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

Veel plezier!
Doreen & Ellen

* Actieve en enthousiaste ondernemers (resp. Studio Door en Het Communicatie Team)

Contact

Gegevens

Initiatiefnemers van Wat gaan we DOEN

Ellen van Kaam
T (06) 23 66 62 48
Doreen Dekker
T (06) 42 51 75 52

(072) 531 53 56
info@debladenmaaksters.nl
www.debladenmaaksters.nl
KvK 53323009

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content