Activiteiten

Wat

Meer ... >

Waar

Meer ... >

Wanneer

Van
Tot en met

Schaapskooi Bergen nh

In de schaapskooi verblijven, naast de educatieruimte, 150 Kempische heideschapen van Landschapsbeheer Rinnegom. De schapen gaan tijdens het begrazingsseizoen ’s nachts naar de schaapskooi, behalve als zij vlak tegen de zeereep aan het werk zijn. Dan overnachten zij in de uitloopweide. Als de schapen aanwezig zijn kun je ze uiteraard bezoeken. Neem je ook een kijkje bij de schapen?

Bij de schaapskooi is een educatieruimte van waaruit het IVN excursies organiseert en voorlichting geeft. Bovendien worden hier allerlei activiteiten georganiseerd waarbij je van harte welkom bent. Denk aan het Schaapsheerderfeest, de Paddenstoelendag en workshops.

Speciale activiteiten op de zondag 19 augustus 2018
Is het thema zand, zee en strandvondsten. Je kan door microscopen naar verschillende soorten zand kijken en je kunt zien uit welke mineralen zand zoal bestaat. Verder zijn er schelpen en andere strandvondsten te bewonderen, kun je schelpen op naam brengen en schelpen sorteren. The kids kunnen van 13.00 - 15.00 uur knutselen met schelpen. Neem je zelf ook schelpen mee?

Gegevens

Schaapskooi Bergen nh
Zeeweg 2
1861 PZ Bergen aan Zee
http://www.schaapskooi-bergen.nl/

Datum
Iedere zondagmiddag

Openingstijden
12.00 - 16.00 uur

Toegang
Gratis

Plan je route
Zeeweg, Bergen

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content