Activiteiten

Wat

Meer ... >

Waar

Meer ... >

Wanneer

Van
Tot en met

Kunst10daagse

Liefhebbers van kunst kunnen hun hart ophalen; het is weer tijd voor de jaarlijkse Kunst10daagse in Bergen en Bergen aan Zee. Het is zo leuk om gedurende de 10 dagen van de Kunst10daagse op de fiets of wandelend door het dorp te gaan om te zien wat lokale kunstenaars te bieden hebben. Kunst met kleine en grote K. 

De Kunst10daagse omvat ongeveer 260 beeldende kunstenaars, ±160 expositielocaties, ±40 huiskamer- en andere concerten op bijzondere locaties, literatuurwandelingen, diverse kunstroutes, installaties, een kunstveiling en een bonte muziekparade.

Je kunt bijzondere evenementen bekijken op Het Hof, in Kranenburgh, in de Ruïnekerk en in de Petrus & Pauluskerk. Een aanrader is de expositie van aanstormend Nederlands talent in Hotel blooming.

Kortom, er zijn voldoende kunstwerken te bezichtigen. Volg een van de voorgestelde routes of bekijk alleen jouw favorieten.

Gegevens

Kunst10daagse

Bergen
www.dekunst10daagse.nl

Datum
Vrijdag 18 t/m zondag 27 oktober 2019

Openingstijden
Vanaf 11.00 uur

Toegang
De meeste locaties zijn gratis toegankelijk

Extra informatie
De catalogus is verkrijgbaar bij boekwinkels en deelnemende exposanten. Daarin staat een volledig overzicht van alle deelnemende kunstenaars en locaties, de diverse kunstroutes, de busroutes en bushaltes van de K10-busdienst (dagkaart € 2,50) en een compleet overzicht van alle evenementen.

Bestel de catalogus via de webwinkel

Locatie
​Bergen en Bergen aan Zee

Route en kaart

Blijf op de hoogte

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content